Falmec Foster PladosATA Tandem
Увод | Решения | Интегрирани системи | E.ion | Circle.Tech | NRS | Design | Mirabilia | Profesional | Classic | Мотори и аксесоари
Falmec

Решения за ново качество на живота у дома

Изборът на подходящ аспиратор е основна стъпка при намиранена правилно решение, включваща задължително предварителна оценка на техническите и естетическите ограничения при проектирането на кухнята.

Благодарение на своя дългогодишен опит, днес Falmec предлага множество технологични и естетически решения, подходящи за всеки стил и потребност.

Стенни аспиратори

Стенният аспиратор е традиционно най-използваният вариант,перфектен за оптимално изсмукване на парите, ако е избран и инсталиран правилно. Стенният аспиратор съчетава функционалност и дизайн, често представляващ декоративен елемент за отделяне и персонализиране на кухнята.

Островни аспиратори

Кухнята все повече се превръща в централно място за домашен уют и същевременно е най-интензивно използваното помещение в жилището. Островните аспиратори са основен елемент от функционална и дизайнерска гледна точка, добавящи стойност и индивидуалност към самата кухня.

Вградени аспиратори

Вградените аспиратори, интегрирани в стенния модул, осигуряват линейност и оптимизиране на пространството в кухнята.

Окачени аспиратори

Окачените аспиратори Falmec се отличават с уникален дизайн, високо качество на покритията и материалите,както и с обкръжаващата светлина, създаващи неповторима атмосфера в кухнята.

Оборудвани с иновативна технология Carbon.Zeo, филтриращите решения на Falmec гарантират отлични резултати, поглъщайки миризмите с максимална ефективност, подобрявайки качеството на въздуха и реализирайки значителна икономия на енергия.

Таванни аспиратори

Таванните аспиратори Falmec са предназначени да се вписват перфектно във всяко жизнено пространство. Благодарение на техните чисти и минималистични форми и дискретно визуално въздействие, те са подходящи за открити пространства, където кухнята е интегрирана в жизненото пространство.

Интегрирани системи

Перфектни с минималистичния си дизайн, където отсъствието на обем е от ключово значение, интегрираните системи за готвене Falmec отговарят на най-взискателните дизайнерски виждания , предлагайки ефективно изсмукване на парите, удобно и лесно обслужване.

Тези системи включват интелигентно интегриране на аспиратора в зоната за готвене, предлагайки две функции в един продукт. Моделите Falmec са оборудвани с аспирационна система с отварящ се капак за подобряване аеродинамиката на въздушния поток, като в същото време запазват чисти линии.

Даундрафт / Долна тяга

Аспираторът е вграден в работния плот и се появява за използване чрез моторизирана система.Той изсмуква дима и изпаренията близо до източника им, като същевременно осветява работния плот. Тази система осигурява голяма гъвкавост, включително различни опции на мотора, който може да бъде монтиран на аспиратора или отдалечено.


Всички права запазени © АТА Тандем, 2004 - 2020
Дизайн и поддръжка © M3 Communications Group, Inc.
home Candy